About Us

About Us

De kracht van een land. Ramon A. Reeder had in 1975 een helder doel voor ogen bij de oprichting van INTERFOOD. Suriname heeft zo veel mogelijkheden, stelde hij, en toch importeren wij meer voedsel dan wij produceren. Zo ontstond de missie van INTERFOOD.

 

Zelfbewust. De kern van onze missie: zorgen voor eerlijke producten en Suriname laten zien dat het kan vertrouwen op zichzelf. Deze zelfbewuste taakopvatting is nog steeds de basis onder alles wat we doen. we investeren continu in de machinerie en plaatsen kwaliteit altijd op nummer èèn.

 

Thuis. In 2012 zette INTERFOOD de stap om te gaan distribueren onder eigen naam. Voortaan kunnen wij onze oprechte taakopvatting nog beter uitdragen, en voelbaar maken waarom INTERFOOD onmisbaar is in elke Surinaamse keuken. Want aan de Tout Lui Fautweg in Wanica weten we: eet je INTERFOOD dan voel jij je thuis.

Kwaliteit

Kwaliteit. INTERFOOD onderscheidt zich met kwaliteit. Dit proeft u aan de rijke smaak van onze producten en merkt u aan alle andere facetten van onze innovatieve bedrijfsvoering.

 

Open en eerlijk. Wij zijn ambitieus en leggen de lat uitzonderlijk hoog. Wij opereren betrouwbaar en treden de samenleving open en eerlijk tegemoet. Wij gebruiken geen vreemde toevoegingen. Bij INTERFOOD is 12% azijn ook echt 12% sterk.

 

Investeren. INTERFOOD investeert continu in kwaliteit, ook in dat van het personeel. Wij leiden onze medewerkers op en betrekken ze bij onze ambities. De tijd en energie die dit kost, investeren wij graag.

 

ISO 22000. INTERFOOD is sinds 2008 gecertificeerd volgens de strenge internationale normen van de ISO 22000. Deze certificering geldt als een belangrijke indicatie voor de voedselveiligheid en onderstreept de status van INTERFOOD als vooruitstrevend Surinaams bedrijf.